fbpx

Mis on Dulcinea imeliste tassikookide retsepti saladus? See on küsimus, mida meie käest ikka ja ikka küsitakse ning vastus tihti üllatab meie tassikoogi fänne. Dulcinea tassikookide retsept on tegelikult imelihtne. Meie tassikookide retsept koosneb ju ühelt poolt nö muffinist ehk tassikoogi põhjast ning teine oluline osa on tassikoogi kreem.

Oleme tassikookide ja tassikoogi retsepti ajaloost kirjutanud ka varasemalt ühes oma blogipostituses: Tassikoogid, need imemaitsvad tassikoogid!, mida saad lugeda siit.

Siiski kohe alguses tuleb ära mainida, et me kasutame nii muffini kui ka tassikoogi kreemi valmistamisel vaid kvaliteetseid tooraineid ning hoolitseme selle eest, et kõik maitsed oleksid kenasti tasakaalus. Salakoostisena lisame igale tassikoogile tegelikult ka väikese annuse armastust. Seda teeme me muidugi kõikide oma kondiitritoodete puhul, on selleks siis tassikoogid või meie legendaarsed imelised sefiiritordid.

  • Dulcinea tassikoogi muffini saladuseks on see, et me lisame sinna sisse alati ka täidise. Meie klassikalistel sefiiri tassikookidel on selleks näiteks toorjuustu kreem ja meie eriline pisut hapukam vaarikamoos kui tavaline pannkoogimoos. See muudab Dulcinea tassikoogid eriti mahlasteks ning maitsvateks. Sõltuvalt tassikoogist võib täidis olla väga erinev, nt meie Oreode puhul on selleks kohviganache, Limoncello tassikookide puhul hoopiski sidrunivõie, Pumpkin Spice puhul on selleks ühe väiketalu armastusega kasvatatud kõrvitsatest valmistatud kõrvitsamoos.
  • Tassikoogi kreem on see, mis teeb tassikoogi eriti hõrguks ning annab talle iseloomu. Kreemide valikul on ainsaks piiriks fantaasia ja taevas: meie hetke valikutes on: Raffaello tassikook, Oreo tassikook, (Soola)Karamelli tassikook, Passion fruit tassikook ja Pumpkin Spice ja limoncello tassikook ning loomulikult Dulcinea imeline sefiiriga tassikook. Tassikoogi kreemide väljatöötamisel on piiriks ainult fantaasia.

Just sellepärast ongi tassikoogid nii populaarsed maiused, sest neid saab teha väga erinevalt ning tõepoolest peaaegu igale maitsele. Samuti sobivad nad kõikvõimalike ürituste tähistamiseks, alates loomulikult sünnipäevadest, aga Dulcinea tassikoogid on menukad ka beebipidudel ning isegi pulmades. Jah, ka pulmades, sest tavapärase tordi asemel võib pakkuda külalistele tassikooke, mis on asetatud kenale mitmeastmelisele alusele ja näevad väga effektsed välja.

Tassikooke saab ka personaliseerida, lisades nendele saajate nimed või miks mitte ka ettevõtete logod. Sünnipäevade või beebipidude puhul annab särtsu juurde lisatud säraküünal. Armas tassikook teeb iga ürituse imeliseks.

 

Tassikookide tellimine

Kuidas tellida tassikooke? Dulcinea tassikookide tellimine on tegelikult väga lihtne. Tellida saab kas läbi meie koduleheküljelt e-poest tassikookide alajaotusest (www.dulcinea.ee) või helistades meie numbrile Tartus (ja Tallinnas) 55 940 222. Muide Rakveres toob meie tassikookide kuller teile tassikoogid ukse taha teile sobival ajal: kirjuta rakvere@dulcinea.ee. Tassikookide tellimine on imelihtne 😉

Dulcinea .. armastusega sefiiritortide pealinnast Tartust.

Shopping Cart