fbpx

Kui Sa ei leia Dulcinea sefiiritortide valmistortide seast kodulehel endale sobilikku torti või soovid mõne sündmuse jaoks pisut erilisemat torti, siis meil on sulle lahendus: tellimustort, kus sul on võimalik oma unistuste tort algusest lõpuni ise valmis meisterdada. Ideaalne lahendus kui otsid eksklusiivsemat torti kas siis sünnipäevaks, firmapeoks, pulmadeks või lasteaiapeoks.

Tellimustortide tellimiseks pakub Dulcinea sefiiritordid mitmeid võimalusi ning meie sefiiritorte saab tellida nii Tallinnas, Tartus, kui ka Rakveres. Võite oma tordile ise jäele tulla või pakume ka kullerteenusena kohalevedu.

Tellimustortide puhul pakume palju rohkem valikuid oma sefiiritordi kokkupanemiseks. Alustades erimõõtudest: kandiline, ümmargune või hoopiski korrustort? Samuti on võimalik valida endale meelepärane kaunistuse aste ja värvivalikud ning soovi korral ka kirjad tordil.

Meie sefiirtortide põhjaks on tavaline biskviit, aga soovi korral teeme ka gluteenivaba tordipõhja. Tellimustortide puhul saab valida ka vahekihi kreemi koostise: kas paneme kreemiks kohupiima-vahukoore, toorjuustu või hoopiski laktoosi või kaseiinivaba kreemi.

Vahekihi täidiseks saab valida näiteks erinevate hooajaliste marjade vahel nagu maasikad, vaarikad, mustikad vms., ent valikus on ka meie eriretsepti järgi valmistatud pisut hapukam vaarikamoos või näiteks kirsimoos. Aga sefiiritordi vahekihis võib olla ka näiteks paljude lemmik banaan.

Kui suure sefiiritordiga peaks arvestama? Sõltub loomulikult sellest, kui suurte sefiirisõpradega on tegemist, ent üldiselt soovitame keskmise suurusega peo puhul 100-125g külalise kohta. Kui osalejate arv on suurem, siis võib tinglikult arvestada ka 75-100g osaleja kohta. Pulmade puhul pigem isegi 150g külalise kohta.

Suuremate seltskondade puhul tekib tihti mure, et külaliste seas esineb ka gluteeni ja/või laktoosi talumatust. Dulcinea sefiirtorte saab tellida nii gluteeni, laktoosi kui ka kaseiinivabana ning need on niisama maitsvad. Päriselt! 😉

Kuidas Tellida sefiiritorti?

Tellimustordi tellimusi võtame vastu:

  • Kõige lihtsam viis tellimiseks on Dulcinea koduleheküljel aadressil www.dulcinea.ee/tellimustort.
  • Võite meile alati helistada Tartus 55 940 222 ning Rakveres 51 56 484.
  • Tordi tellimiseks saab meile ka kirjutada: tellimus@dulcinea.ee või Rakveres rakvere@dulcinea.ee.
  • Muidugi on alati võimalus tulla kohale meie Tartu müügipunkti aadressil Sõpruse pst 2/1.

Dulcinea sefiiritordid .. armastusega Tartust!

Shopping Cart