fbpx

Kas sa teadisd, et 24. juuli on rahvusvaheline enesepoputamise päev? Enesepoputamise päeval on oluline leida aega enda ja oma heaolu jaoks ning tegeleda tegevustega, mis aitavad sul lõõgastuda, taastuda ja ennast hästi tunda. Siin on mõned ideed, mida võiksid kaaluda:

  1. Mediteeri: Proovi meditatsiooni, mis aitab sul rahuneda, keskenduda ja vähendada stressi. Meditatsioon parandab meeleolu ning aitab sul paremini mõista oma mõtteid ja tundeid.
  2. Loe raamatut: Võta aega lugemiseks. Vali midagi, mis sind huvitab, olgu selleks ilukirjandus, eneseabiraamat või mõni muu teema, mis sind köidab.
  3. Tee lõõgastav vann: Võta soe vann, lisa mõni lõhnastatud vannivaht või eeterlik õli ning lase end lõõgastaval veemõnul hellitada.
  4. Kuula rahustavat muusikat: Vali muusika, mis sulle meeldib, aga mis samal ajal aitab sul lõõgastuda ja pingeid maandada.
  5. Tee joogat: Jooga aitab parandada painduvust, tasakaalustada meelt ja keha ning leevendada stressi.
  6. Mine loodusesse: Kui võimalik, tee jalutuskäik looduses või mõnda kaunisse looduskeskkonda. Värske õhk ja looduse ilu aitavad sul lõõgastuda ja ennast hästi tunda.
  7. Kirjuta päevikut: Võta aega, et kirjutada oma mõtteid ja tundeid päevikusse. See võib aidata sul selgusele jõuda ja mõista end paremini.
  8. Tee midagi loomingulist: Proovi kätt loomingulises tegevuses, nagu joonistamine, maalimine, käsitöö või kirjutamine.
  9. Naudi lemmikharrastust: Tee midagi, mis sulle rõõmu pakub, olgu selleks kokkamine, aiatööd, fotograafia või muu tegevus, millega sa naudid oma aega.
  10. Puhka: Luba endale lihtsalt puhkust ja lõõgastumist. Võta aega, et teha midagi, mis sulle meeldib, ja lase endal lihtsalt olla.

Dulcinea sefiiritordid soovitavad veel ühte lisategevust, mis sobib kokku ka kõikide nende eelnevate lõõgastavate tegevustega: loomulikult sobivad selleks meie imelised tassikoogid – valik dulcinea tassikooke! Või hellita ennast hoopiski meie makroonivalikuga.

Enesepoputamise päeval on oluline  meeles pidada, et iga inimene naudib erinevaid tegevusi. Vali midagi, mis sulle tõeliselt meeldib ja aitab sul lõõgastuda ning tasakaalu leida. Enesepoputamise päev on just sinu jaoks, nii et tee seda, mis toob sulle rõõmu ja heaolu!

Dulcinea .. armastusega Tartust! 😉

 

Shopping Cart